Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις;


•Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκάθαρες θέσεις: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Γιατί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ο Καραμανλής που βρίσκονται πέντε χρόνια στην εξουσία δεν ξεκαθαρίζουν τα πράγματα; Μόλις χθες ο Καραμανλής έβαλε ταφόπλακα σε όλα τα σκάνδαλα. Επειδή ο Alexis μπορεί να μην τα θυμάται [καθότι μελετά μόνον τον διεθνή Τύπο και το State Department], θα του τα θυμίσω. Έχουμε και λέμε:
•Μονή Βατοπεδίου, ξεπούλημα του ΟΤΕ [από τις 8 Ιαν. είναι οριστικά και τυπικά στα χέρια της Deutsche Telekom και η διοίκηση του Οργανισμού πέρασε στον έλεγχο της γερμανικής εταιρείας], η αγορά της “Γερμανός”, δομημένα ομόλογα και λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, παράνομες προσλήψεις [παραμάγαζο] εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από τον Χούπη, στενό συνεργάτη του Προκόπη Παυλόπουλου, απαγωγές Πακιστανών, παροχή [από Αδάμ Ρεγκούζα] κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη, τηλεφωνικές υποκλοπές κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής του τόπου, ξυλοδαρμός από την ΕΛΑΣ του Κύπριου φοιτητή, εξαγορά της “Γερμανός” από την Cosmote, παρανομίες Μαγγίνα [αναψυκτήριο, ανασφάλιστοι Ινδοί], αυθαιρεσίες του ανεκδιήγητου Σουφλιά, οι “εραστές” Ζαχόπουλος και Βαρθολομαίος, οι “κουμπάροι” και λοιποί συγγενείς, Κουκοδήμος, Siemens, Τσιτουρίδης, Παυλίδης, Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης [συν γυναιξί], άγονες γραμμές, πυρκαγιές σε Πάρνηθα, Εύβοια, Πελοπόννησο, τα λιμάνια στους Κινέζους, οι άδειες τσέπες των Ελλήνων, η ακρίβεια, το κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός!
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ



εδω την συνεχεια του κειμενου.κι meta αναρτουμε φωτο