Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Στον ΟΤΕ οι οπτικές ίνες του ΕΔΕΤ


Στον ΟΤΕ καταλήγει το έργο του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας, που αφορά την διάθεση ζευγών οπτικών ινών για τη διασύνδεση συγκεκριμένων φορέων για την παροχή υπηρεσιών Έρευνας και Ανάπτυξης, αξίας 858 χιλ. ευρώ.

Το δικαίωμα χρήσης των οπτικών ινών για....



δεκαπέντε (15) έτη αφορά την διασύνδεση σε υπέρ-υψηλές ταχύτητες φορέων πολιτιστικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, ο Λευκός Πύργος, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, η Εθνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου και Υπηρεσιών του ΕΔΕΤ, το Θέατρο «Απόλλων» στην Ερμούπολη της Σύρου και ο Κόμβος Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μύρινα της Λήμνου.

Το έργο συνολικά συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εντάσσεται στον Άξονα 4 «Επικοινωνίες» και Μέτρο 4.3 «Προηγμένες Τηλεπικοινωνιακές Υπηρεσίες για τον Πολίτη» του Ε.Π «Κοινωνία της Πληροφορίας» Ο ΟΤΕ ήταν η μοναδική εταιρεία που κατέθεσε προσφορά.

Πηγή www.mobile-news.gr