Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Αλμούνια: Η Κομισιόν δε δίνει καμία παράταση στην Ελλάδα


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Χοακίν Αλμούνια, σε δηλώσεις του προς τον ρ/σ “Flash 96” τόνισε ότι η διαδικασία της επιτήρησης για την Ελλάδα θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ οι αποφάσεις για την ελληνική οικονομία θα ληφθούν μέχρι τα τέλη του 2009. "Στο τέλος Οκτωβρίου

θα πρέπει να λάβουμε γνώση των μέτρων, που υιοθέτησε η Ελλάδα, ώστε να αξιολογήσουμε αν οι δράσεις, που υιοθετήθηκαν για τη διόρθωση των δημοσιονομικών ανισορροπιών και κυρίως για τη μείωση του ελλείμματος ως το τέλος του 2009 στο 3,7% του ΑΕΠ, είναι αποτελεσματικές", είπε ο κ. Αλμούνια.

Ερωτηθείς για το τι περιμένει η Κομισιόν από τη νέα κυβέρνηση, ο Χ. Αλμούνια υπογράμμισε με διπλωματικό τρόπο ότι “όλοι οι πολιτικοί ηγέτες και τα κόμματα στην Ελλάδα γνωρίζουν πλήρως την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας”.

Τέλος, ο Επίτροπος της Ε.Ε. εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας, ωστόσο επισήμανε ότι η ανεργία αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω κατά τα επόμενα τρία τρίμηνα.

www.enet.gr