Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ορίστηκαν οι εφέτες ανακριτές....


Εφέτες ανακριτές για τη διερεύνηση της υπόθεσης Siemens όρισε πριν λίγη ώρα η Ολομέλεια Εφετών. Πρόκειται για τους Εφέτες, Μαρία Νικολακέα και Ιωάννη - Ίωνα Φιοράκη.
Εισηγητής στην ολομέλεια, της οποίας τη σύγκληση ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Γιώργος Τέντες, ήταν ο πρόεδρος της τριμελούς διοίκησης του εφετείου, κ. Γιώργος Γιαννούλης.
Στην ολομέλεια μετείχαν 52 πρόεδροι εφετών και 210 εφέτες. Ο ειδικός εφέτης ανακριτής και ο αναπληρωτής του θα αναλάβουν τον από εδώ και πέρα χειρισμό της υπόθεσης.
Να υπενθυμίσουμε ότι....



ο κ. Φιοράκης ήταν ανακριτής και στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος μαζί με τον Ιωάννη Σιδέρη.

Μάλιστα, χθες, απορρίφθηκε από το 2ο Τμήμα Διακοπών του Αρείου Πάγου η αίτηση εξαίρεσης, που είχε καταθέσει ο 4ος ειδικός ανακριτής, Νίκος Ζαγοριανός, σε βάρος του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Γιάννη Παπανικολάου, ο οποίος διενεργούσε την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του πρώτου για μεροληψία στο πρόσωπό του.

Τα δικαστήριο, που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε ότι όταν υποβλήθηκε η αίτηση από τον ανακριτή, είχε ήδη ολοκληρωθεί η έρευνα και είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κυρίου Ζαγοριανού.