Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Aνακοίνωση ΟΤΕ


O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ) ανακοινώνει ότι από τις 7 Σεπτεμβρίου 2009 τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου ΟΤΕ αναλαμβάνει η κα Μαρία Ροντογιάννη. Ο κ. Κοσμάς Λιάρος, ο οποίος κατείχε τη θέση του....



Γενικού Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου από το 2007 έως σήμερα, αποχωρεί από τον ΟΤΕ.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα κας Ροντογιάννη Η κ. Μαρία Ροντογιάννη έχει πτυχίο Δημόσιας Λογιστικής και Μάρκετινγκ από το Forham University της Νέας Υόρκης. Διαθέτει δεκαπενταετή ελεγκτική εμπειρία σε διάφορους κλάδους και θέσεις για θέματα ρυθμιστικά, συμβουλευτικά και εσωτερικού ελέγχου. Αρχισε τη σταδιοδρομία της στη National Future Association, την αυτόνομη ρυθμιστική αρχή για την αγορά προθεσμιακών συναλλαγών και δικαιωμάτων προαίρεσης των ΗΠΑ.

Μετακινήθηκε στον τομέα των τραπεζικών επενδύσεων όπου ασχολήθηκε με τις αναδυόμενες αγορές, την αγορά ξένου συναλλάγματος και εμπορευμάτων, ως αντιπρόεδρος της JP Morgan (New York) και αργότερα στην ιδιωτική τράπεζα της JPM. Επέστρεψε στην Αθήνα και εργάστηκε ως σύμβουλος στην Andersen Consulting πριν αναλάβει τη θέση Εσωτερικού Ελεγκτή στη Lamda Development (επιχείρηση του Ομίλου Latsis), εισηγμένη εταιρία στο ΧΑΑ, που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ακινήτων. Στη Lamda Development ασχολήθηκε με τον έλεγχο έργων και διαδικασιών που αφορούν την ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων.

Τελευταία της θέση (πριν τον ΟΤΕ) ήταν στην WIND Telecommunications, ως Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου & Διασφάλισης Εσόδων. Διετέλεσε υπεύθυνη του τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου και ανάπτυξε τις διαδικασίες και τα εργαλεία για τις λειτουργίες Διαχείρισης Κινδύνων & Διασφάλισης Εσόδων. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της έχει ασχοληθεί με την προσέλκυση και ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πηγή http://www.mobile-news.gr/index.php?lang=bg&article=4119&title=anakoinwsh_ote