Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

"H επίσημη απάντηση απο τα Multirama για το Sms"


"H Multirama στο πλαίσιο λειτουργίας του Multirama Club διεξήγαγε ενημερωτική καμπάνια την εβδομάδα 17-26/9 με στόχο να ενημερώσει τους υπάρχοντες πελάτες της για τη δωρεάν κάρτα του Multirama club προκειμένου οι πελάτες της να γίνουν μέλη και να απολαμβάνουν προνόμια με ειδικές προσφορές ή εκπτώσεις όπως η προσφορά για τα Notebooks Multirama Aura...




H ενημέρωση των πελατών της εταιρίας πραγματοποιήθηκε μέσω ενημερωτικού SMS με το εξής μήνυμα : “Μπες στο Multirama club & κέρδισε έκπτωση 10% στα Notebooks Multirama Aura από 17 -26/9/2009 με τον κωδικό 165 /6 . Για διαγραφή sms στείλε ΟΧΙ 54011 (0,11 €)”.

Σημειώνεται ότι η εταίρα δίνει την δυνατότητα σε όποιον πελάτη της επιθυμεί να διαγραφεί από την υπηρεσία ενημέρωσης είτε αποστέλλοντας email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@multirama.gr ή club@multirama.gr, είτε καλώντας στο 801 11 15000 (αστική χρέωση), είτε αποστέλλοντας SMS στο 54011 με χρέωση 0,11 €.

Τέλος διευκρινίζεται ότι το τηλεφωνικό νούμερο το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού του παραλήπτη, αποτελεί την πλατφόρμα αποστολής του provider ."





Ελένη Καταγή

Loyalty Manager

Multirama Club