Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης της εμπλοκής της Ν.Δ.


Του Γιάννη Αντύπα

Για οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης της εμπλοκής της Ν.Δ. στην υπόθεση της Siemens (κλείσιμο της Βουλής) και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης (συμμετοχή του Γ. Παπακωνσταντίνου στο Δ.Σ. του ΟΤΕ) κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ που επιμένει να ζητά παραιτήσεις των υπουργών που εμπλέκονται στην «αποδράσεις» Χριστοφοράκου - Καραβέλα.



Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ξεκίνησε χθες την ημέρα του καταθέτοντας αγωγή κατά της εφημερίδας «Αυριανή» γιατί στο πρωτοσέλιδό της υιοθετούσε τους υπαινιγμούς του Ευάγγ. Αντώναρου.

«Παίρνοντας απευθείας «γραμμή» από τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, η εφημερίδα «Αυριανή», σήμερα, δημοσιεύει ένα απολύτως ψευδές και συκοφαντικό άρθρο, το οποίο αναφέρεται σε εμένα. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη», ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Τη σκυτάλη πήρε ο «βασικός σχολιασμός» της Ιπποκράτους που κωδικοποίησε τις πράξεις και τις παραλήψεις της Νέας Δημοκρατίας στην πολύκροτη υπόθεση της Siemens και σε άλλες υποθέσεις σκανδάλων:

«Αποχώρησαν ατιμωτικά 3 φορές από τη Βουλή, πράγμα πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά για κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μη διερευνηθούν ποινικές ευθύνες υπουργών τους».

«Εκλεισαν τη Βουλή νύχτα, εσπευσμένα και απροειδοποίητα, παραγράφοντας τις ευθύνες υπουργών τους για το Βατοπέδι, τη Siemens, τα δομημένα ομόλογα, τις υποκλοπές, τις άγονες γραμμές, την εξαγορά της εταιρείας «Γερμανός» από την Cosmote».

«Αφησαν τους δύο βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση Siemens να διαφύγουν ανενόχλητοι στο εξωτερικό».

«Συλλαμβάνουν τώρα -αν είναι δυνατόν- για συνέργεια στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος (!) τις οικογένειες των κατηγορούμενων που διέφυγαν».

«Εχουν το θράσος να μιλάνε, για «ανάληψη πολιτικής ευθύνης», χωρίς να παραιτείται ποτέ κανείς. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανάληψη (στα λόγια) της πολιτικής ευθύνης ρίχνουν όλες τις ευθύνες σε υπαλλήλους των υπουργείων τους».

«Δίνουν γραμμή σε εφημερίδες να αναπαράγουν τις αθλιότητές τους εναντίον του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας με φτηνούς αντιπερισπασμούς να καλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους για το κουκούλωμα της υπόθεσης Siemens».

Ιδιαίτερα καυστικές ήταν και οι τοποθετήσεις των υπόλοιπων κορυφαίων στελεχών. «Είναι μια πολύ κακή συζήτηση και πολύ περισσότερο μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, οι οποίες είναι πολύ δυσάρεστες και πολύ απάνθρωπες», δήλωσε ο Μ. Χρυσοχοΐδης για τις συλλήψεις των παιδιών του Χρ. Καραβέλα. «Εχουμε εξαντλήσει το λεξιλόγιο σε αυτή την υπόθεση, τώρα συλλαμβάνουν και ανήλικα, σχεδόν ανήλικα», σημείωσε ο Ντ. Ρόβλιας.

Πηγή http://www.imerisia.gr