Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Πρόβλημα στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Cosmote


Πληθύνονται, μέρα με τη μέρα, οι συνδρομητές της Cosmote που εκφράζουν τα παράπονά τους για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το εν λόγω δίκτυο στο πλαίσιο της καρτοκινητής "what's up?".
Πριν έξι περίπου μήνες, η Cosmote προχώρησε σε μία καινοτομία



ια τα δεδομένα της καρτοκινητής τηλεπικοινωνίας, με την προσφορά σε κάθε χρήστη "what's up?" 1000' ομιλίας και 1000 sms για ένα μήνα, με ελάχιστη χρέωση μόλις τα 3 ευρώ. Χιλιάδες χρηστών τόσο της Cosmote, όσο και άλλων δικτύων, έγιναν τότε συνδρομητές "what's up?", προκειμένου να αδράξουν την ιδιαίτερα συμφέρουσα ευκαιρία, με αποτέλεσμα όμως σήμερα το δίκτυο που εξυπηρετεί το "what's up?" να υπερφορτώνεται επί καθημερινής βάσεως. Η μεγαλύτερη συμφόρηση κλήσεων παρατηρείται τις ώρες 19:00-22:00, οπότε δύσκολα χρήστης "what's up?" μπορεί να καλέσει άλλον χρήστη "what's up?", αν λάβει κανείς υπ' όψη ότι εκείνες τις ώρες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη εκατοντάδες κλήσεων μεταξύ των χρηστών του συγκεκριμένου πακέτου καρτοκινητής. Το πρόβλημα είναι σαφώς λιγότερο ασθητό όσον αφορά στην αποστολή γραπτών μηνυμάτων, η οποία πραγματοποιείται χωρίς καμία καθυστέρηση.
Δεν είναι λίγοι, πάντως, οι συνδρομητές που απειλούν ακόμη και με παύση της συνδρομής τους, ενώ άλλοι έχουν ήδη προβεί σε αλλαγή καρτοκινητής ή ακόμη και σύνδεσης, δεδομένης και της φορητότητας των τηλεφωνικών αριθμών που ισχύει τα τελευταία πέντε χρόνια. Από την πορεία των πραγμάτων, πάντως, φαίνεται ότι μάλλον δύσκολα η Cosmote θα πάρει το ρίσκο να συνεχίσει την προσφορά "1000+1000" το έτος 2010.

Από http://stosfyri.blogspot.com/2009/06/cosmote.html