Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Αγοράζουν κινητά τηλέφωνα από δεύτερο χέρι λόγω κρίσης


Ρεπορτάζ: Ν. Καραμάνου

Κινητά από δεύτερο χέρι προτιμούν πολλοί συνδρομητές και κυρίως οι νέοι, που δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα χρήματα για μία καινούρια συσκευή. Οι τιμές ευκαιρίας των μεταχειρισμένων κινητών αποτελούν ισχυρό δέλεαρ. Όπως είπε μιλώντας στον ALPHA η υπεύθυνη πωλήσεων καταστήματος μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων Μαρία Κουρμπούζου, ακόμη και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας πωλούνται στο ένα τρίτο της τιμής.

Όσο για το πώς βρίσκονται σε τέτοια καταστήματα συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, όπως είπε στον



ALPHA η κ. Κουρμπούζου, κάποιοι που παίρνουν με την μορφή επιδότησης από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μία καινούργια συσκευή, επειδή έχουν άλλη συσκευή και ενδεχομένως έχουν ανάγκη τα χρήματα, τις πουλάνε σε αυτά τα καταστήματα. Οι δικλείδες ασφαλείας όμως είναι περιορισμένες, καθώς αν το μεταχειρισμένο κινητό είναι κλεμμένο, δεν αποκλείεται και τα δεδομένα του να έχουν υποκλαπεί.

Βέβαια οι υπεύθυνοι των καταστημάτων αυτών όπως είπε η κ. Κουρμπούζου, ζητάνε την ταυτότητα του ιδιώτη που πάει να πουλήσει τη συσκευή του και μία υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι κλεμμένη. Οι πωλητές πάντως συνιστούν στους καταναλωτές, να είναι πολύ προσεκτικοί, όταν αγοράζουν μεταχειρισμένες συσκευές.

Πηγή: ALPHA