Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο Θ.Τσουκάτος


Ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού οδηγήθηκε το πρωί ο Θεόδωρος Τσουκάτος, κατηγορούμενος για την υπόθεση της SIEMENS. Ο πάλαι ποτέ «στρατηγός» ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη Τετάρτη.
Επιμένει ότι τα χρήματα πήγαν στο ΠΑΣΟΚ
Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή, ο Θ. Τσουκάτος δήλωσε ότιθα δώσει μάχη για να αποδειχθεί η αλήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τους τότε ταμίες του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο ίδιος επιμένει ότι τα χρήματα έφτασαν στα ταμεία του κόμματος.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν συνέργεια σε δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος. Πρόκειται για τον περιβόητο λογαριασμό του ενός εκατομμυρίου μάρκων που έφυγαν από τα ταμεία της SIEMENS.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως επρόκειτο αποκλειστικά για προεκλογική χορηγία και ότι ουδεμία σχέση είχαν τα χρήματα με οποιανδήποτε «αντιπαροχή». Μαζί του καλούνται σε απολογία άλλα δέκα άτομα που φέρονται ως παρένθετα πρόσωπα στη διαδρομή του ενός εκατομμυρίου μάρκων αφού στους λογαριασμούς τους κατανεμήθηκε αυτό το ποσό.

Πηγή http://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/8779.html