Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΟΤΕ: Οι προτεραιότητες της επόμενης μέρας


Την αρχή του ενός ανδρός ή αλλιώς την κυριαρχία του κ. Παναγή Βουρλούμη στον ΟΤΕ επιβεβαίωσε η χθεσινή επεισοδιακή, για μία ακόμη φορά, γενική συνέλευση του Οργανισμού.

Μπορεί ο ίδιος ο μάνατζερ του ΟΤΕ να δήλωνε πριν την γενική συνέλευση ότι αγνοούσε τις προθέσεις των γερμανών μετόχων για το αν θα διατηρούσαν το ίδιο διοικητικό μοντέλο στην εταιρεία ή θα επέλεγαν, ως είχαν το δικαίωμα, να ορίσουν διαφορετικό πρόσωπο στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ωστόσο η πλευρά



της Deutsche Telekom έχει εδώ και καιρό δείξει ότι εμπιστεύεται τον επικεφαλής το ΟΤΕ για τις δύσκολες αποστολές και γεγονός είναι ότι το επόμενο διάστημα υπάρχουν αρκετές τέτοιες.

Η μείωση του προσωπικού του ΟΤΕ καθώς και η εμπλοκή του ή όχι στο πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών είναι τα πιο δύσκολα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η διοίκηση τους επόμενους μήνες.

Το βέβαιο είναι ότι στο μέγαρο της λεωφόρου Κηφισίας οι σκέψεις για νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου που θα μειώσει το κόστος προσωπικού καλά κρατούν παρά την πρόσφατη απόφαση για μετάθεση των σχετικών σχεδίων στο επόμενο έτος αφού κρίθηκε ότι τώρα δεν είναι ο καλύτερος χρόνος για την προώθηση ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Πηγή http://www.euro2day.gr/article/525072/ArticleDetails.aspx