Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Δύο CD με τα «καυτά» ονόματα εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Siemens


Δυο cd-rom με ονόματα εμπλεκομένων στο σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens, εμφανίζεται να έχει παραδώσει ο Μιχάλης Χριστοφοράκος σε συμβολαιογράφους του Μονάχου, για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας. Στο μεταξύ, εις βάρος του κ. Χριστοφοράκου εκδόθηκε και δεύτερο ένταλμα σύλληψης, αυτή τη φορά για το C4I.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ», οι δικηγόροι

του Μιχάλη Χριστοφοράκου δηλώνουν πως ο πελάτης τους είναι πρόθυμος να καταθέσει στην Εισαγγελία του Μονάχου για το ποιοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο των «μαύρων»ταμείων της γερμανικής εταιρείας.

Στα δυο cd ο κ. Χριστοφοράκος φέρεται να έχει αποθηκεύσει πληροφορίες για τις δωροδοκίες που έγιναν στην Αθήνα, με ακριβείς σημειώσεις για το ποιοι εμπλέκονται στην Ελλάδα και στο Μόναχο. Τα cd παραδόθηκαν σε συμβολαιογράφους για τη διασφάλιση της προσωπικής τους ασφάλειας.

Παράλληλα, ο 4ος ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός έχει προβεί στην έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης εις βάρος του κ. Χριστοφοράκου, το οποίο αφορά για την υπόθεση της σύμβασης για την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας C4I. Τον κ. Χριστοφοράκο βαραίνει πλέον και το κακούργημα της απάτης κατά συναυτουργία με το πρώην διευθυντικό στέλεχος της Siemens Hellas, Διονύση Δενδρινό.

Σήμερα το ένταλμα αναμένεται να σταλεί στις γερμανικές αρχές, προκειμένου να μετατραπεί σε ευρωπαϊκό και να «συμβάλει» ενδεχομένως στην επίσπευση της έκδοσής του στην Ελλάδα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ήδη είναι σε βαθμό κακουργήματος.

http://www.tvxs.gr/v15251