Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Στο Μόναχο μεταβαίνουν δύο Έλληνες δικαστές για την έκδοση Χριστοφοράκου


Τη μετάβαση δύο Ελλήνων δικαστικών λειτουργών στο Μόναχο προκειμένου να επισπευσθεί και να διευκολυνθεί η διαδικασία παράδοσης στην Ελλάδα του Μιχάλη Χριστοφοράκου ενέκρινε ο υπουργός

Δικαιοσύνης, Ν.Δένδιας, μετά από αίτημα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ.Σανιδά.

Έτσι αναμένεται να μεταβούν στο Μόναχο ο προϊστάμενος του Τμήματος Εκδόσεων της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ευάγγελος Παντιώρας και ο ανακριτής της υπόθεσης της Siemens, Νικόλαος Ζαγοριανός.

Oι δύο δικαστικοί λειτουργοί θα μεταβούν στο Μόναχο προκειμένου να επισπευσθεί και να διευκολυνθεί η διαδικασία παράδοσης στην Ελλάδα του κατηγορούμενου για την υπόθεση της Siemens, Μ. Χριστοφοράκου, ο οποίος συνελήφθη στη Βαυαρία.

Οι συνήγοροι του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens, Στέφαν Κουρζάβε και Ντάνιελ Πέτερ επισημαίνουν ότι κινδυνεύει η ζωή του πελάτη τους σε περίπτωση που έρθει στην Ελλάδα. Σε ανακοίνωσή τους παρατηρείται και αλλαγή 180 μοιρών στην υπερασπιστική τακτική του πελάτη τους, καθώς για πρώτη φορά ο Μ.Χριστοφοράκος μιλά για Έλληνες πολιτικούς.

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτήρισε αστειότητες τα περί κινδύνων για τη ζωή του κ. Χριστοφοράκου και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1027202&lngDtrID=244