Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009

"Μην πουλάτε άλλο"


Την πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον του ΟΤΕ καταδίκασαν οι πολιτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας και Μεταφορών και Επικοινωνιών, Λούκα Κατσέλη και Νίκος Σηφουνάκης αντίστοιχα.«Στο βωμό των επιζήμιων πολιτικών, η κυβέρνηση, χωρίς την απαραίτητη νομιμοποίηση, δεν διστάζει ακόμα και σήμερα εσπευσμένα να προωθεί την πώληση της ΕΥΑΘ και της ΔΕΠΑ καθώς και την πώληση 5% επιπλέον μετοχικών μεριδίων του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom που θα έχει ως συνέπεια τη μείωση του ποσοστού του Ελληνικού Δημοσίου στον ΟΤΕ στο 20% και την περαιτέρω απώλεια του ελέγχου από το Ελληνικό Δημόσιο», σημείωσε η κ. Κατσέλη.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την κυβέρνηση «να μην συνεχίσει την εγκληματική και επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον πολιτική της εκποίησης κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας».

Δεσμεύθηκε επίσης πως το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση «θα εξαντλήσει κάθε νομική, οικονομική και πολιτική δυνατότητα, ώστε το Ελληνικό Δημόσιο να επανακτήσει τον έλεγχο του ΟΤΕ, πάντοτε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον της εταιρείας και των εργαζομένων της».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Νίκου Σηφουνάκη, ο οποίος τόνισε πως «με την πρόχειρη και πολλαπλώς ελεγκτέα συμφωνία Ελληνικού Δημοσίου - Deutsche Telekom αποδεικνύεται ότι απλώς η κυβέρνηση εκχωρεί ποσοστό αποκλειστικά για την εισροή εσόδων, αδιαφορώντας για τη στρατηγική σημασία των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και του ρόλου του ΟΤΕ στον τομέα».

«Καλούμε την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε περαιτέρω συμφωνία εκχώρησης, διότι δεν νομιμοποιείται, δεν δικαιούται αφού δεν διαθέτει πλέον λαϊκή νομιμοποίηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή http://www.ethnos.gr