Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009

Multirama: Με 85,31% η Vandervelle


Σε αγορά 11.077 κοινών μετοχών της Multirama, έναντι συνολικού ποσού 24.701,71 ευρώ, προέβη στις 2/6 η Vandervelle, με τιμή απόκτησης 2,23 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Vandervelle είναι ο κος Πάνος Γερμανόςο οποίος είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και της εταιρείας Multirama. Η εταιρεία Vandervelle ανήκει κατά 100% στην εταιρεία Vandervelle Investments LTD η οποία ανήκει κατά 100% στον κο Πάνο Γερμανό.

Υπενθυμίζεται πως στις 1/6 η Vandervelle κατείχε 7.312.133 μετοχές της Multirama, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 85,18% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της τελευταίας.

Κατά την 02/06/2009, η Vandervelle απέκτησε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 11.077 μετοχές της Multirama που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,13% επί του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της τελευταίας και κατά συνέπεια πλέον κατέχει συνολικά 7.323.210 μετοχές της Multirama που αντιστοιχούν σε ποσοστό 85,31% επί του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της τελευταίας.

Σημειώνεται πως η εταιρεία Vandervelle ελέγχεται 100% από την εταιρεία Vandervelle Investments LTD, η οποία ελέγχεται 100% από τον κο Πάνο Γερμανό. Ο κος Πάνος Γερμανός και η εταιρεία Vandervelle Investments LTD ενεργούν συντονισμένα με την εταιρεία Vandervelle στο πλαίσιο της ως άνω δημόσιας πρότασης. Ο κος Πάνος Γερμανός δεν κατέχει άμεσα μετοχές της εταιρείας Multirama, κατέχει ωστόσο έμμεσα, λόγω του απώτερου ελέγχου που ασκεί επί της Vandervelle, όπως αναφέρεται ανωτέρω, το σύνολο των ως δικαιωμάτων ψήφου της Multirama, ήτοι ποσοστό 85,31% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της τελευταίας.

Πηγή http://www.capital.gr