Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Στις 6 Οκτωβρίου κυκλοφορούν τα Windows Phones


Οι κορυφαίοι κινητοί χειριστές και τηλεφωνικοί κατασκευαστές προετοιμάζονται παγκοσμίως να εισαγάγουν τα καινούργια τηλέφωνα Windows.

Η Microsoft Corp. ανήγγειλε ότι τα τηλέφωνα Windows θα είναι ευρέως - διαθέσιμα στα μαγαζιά λιανικής πώλησης παγκοσμίως απο τις 6 Οκτωβρίου 2009. Τα νέα τηλέφωνα θα είναι τα πρώτα που θα.....



χαρακτηρίσουν το Windows Mobile 6.5, τη πιό πρόσφατη έκδοση του κινητού τηλεφωνικού λογισμικού της Microsoft, παραδίδωντας μιά νέα εμπειρία στους πελάτες, ενός βελτιωμένου, εύχρηστου ξεφυλλίσματος με καλύτερες ικανότητες πρόσβασης σε πολύτιμες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης των Windows Marketplace και της Microsoft My Phone.

«Τα τηλέφωνα Windows θα προσφέρουν στους ανθρώπους ένα μοναδικό τηλέφωνο που θα δουλεύει για ολόκληρη τη ζωή τους, το οποίο θα τους συνδέει με ανθρώπους και πληροφορίες που νοιάζονται πολύ και εκμεταλλεύονται τη δύναμη του PC τους, του τηλεφώνου και του Διαδικτύου,» λέει ο Todd Peters, εταιρικός αντιπρόεδρος της εμπορικής ομάδας κινητής επικοινωνίας στη Microsoft.

Πηγή mobile-news