Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Πειθαρχική δίωξη κατά Ν. Ζαγοριανού


Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του 4ου ειδικού ανακριτή, Ν. Ζαγοριανού, άσκησε ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και προϊστάμενος της Επιθεώρησης Δικαστηρίων, Ι. Παπανικολάου, για σειρά αδικημάτων που αφορούν στον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση της Siemens.
Στο πόρισμα που συνέταξε ο κ. Παπανικολάου, ο οποίος ολοκλήρωσε την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση, έκρινε ότι πρέπει να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Ζαγοριανού για πράξεις που σχετίζονται, μεταξύ άλλων, με τη.....



μη χορήγηση όλων των εγγράφων της δικογραφίας στους κατηγορουμένους, τη μη έγκαιρη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος των Μ. Χριστοφοράκου και Χρ. Καραβέλα και τη μη αναφορά στο χρονικό διάστημα 2004-2007 στο ένταλμα Χριστοφοράκου.

Παράλληλα, απέστειλε το φάκελο στην Εισαγγελία Εφετών για να εξεταστεί εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες σε βάρος του ανακριτή για αδικήματα όπως παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας. Ο κ. Παπανικολάου αφήνει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα και για άλλους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Πηγή www.zougla.gr