Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Cosmote: Ετήσιος απολογισμός εταιρικής υπευθυνότητας


Η Cosmote, για τέταρτη χρονικά, εκδίδει τον ετήσιο «απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας» (έγγραφο μορφής PDF), επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να αποτυπώσει τη «συνεχή δέσμευσή της να συνεισφέρει στην αειφόρο ανάπτυξη, να συνεργάζεται με τους κοινωνικούς εταίρους και να λαμβάνει υπόψη, κατά το επιχειρήν, οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα». Η έκδοση αυτή έχει ελεγχθεί και αξιολογηθεί από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα Global Reporting Initiative (GRI) και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας εργαζομένων του ομίλου Cosmote από 7 εταιρείες σε 4 χώρες, καθώς αφορά σε δραστηριότητες εταιρικής υπευθυνότητας της Cosmote και της Γερμανός στην Ελλάδα, αλλά και των θυγατρικών τους στο εξωτερικό.

Στοχεύοντας δε στη....



συνεχή βελτίωση και συστηματική διαχείριση της εταιρικής υπευθυνότητας, στο φετινό απολογισμό παρουσιάζονται τριπλάσια σε αριθμό και πληρέστερα σε ποιότητα αποτελέσματα (συνολικά 112 δείκτες μέτρησης και 67 δείκτες GRI), ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζονται διεθνείς οδηγίες εταιρικής υπευθυνότητας (όπως το GRI, το Global Compact και το EFQM). Επιπλέον, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της εταιρίας να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια των κοινωνικών της εταίρων αλλά και των εκατομμυρίων πολιτών που την εμπιστεύονται για την επικοινωνία τους, ειδικό έντυπο αξιολόγησης του απολογισμού βρίσκεται στη διάθεση των αναγνωστών στο Διαδίκτυο.

Πηγή myphone