Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Intel: Ενισχύονται οι προσπάθειες εισόδου στην αγορά κινητής τηλεφωνίας


Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας της πλατφόρμας για φορητές συσκευές "Moorestown" πραγματοποίησε η Intel, ενισχύοντας τις προσπάθειές της να κερδίσει ένα κομμάτι της αγοράς επεξεργαστών για κινητά.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η Anand Chandrasekher, αντιπρόεδρος της εταιρείας, ανέφερε πως η εταιρεία εξετάζει και

τη συνεργασία με την Nokia, την μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, για ένα λειτουργικό σύστημα που θα βασίζεται στο Linux.

Αναλυτές είχαν εκτιμήσει πως η πλατφόρμα της Intel θα καταναλώνει πολλή ενέργεια στις φορητές συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα, σε σύγκριση με την ανταγωνιστική πλατφόρμα που βασίζεται στην αρχιτεκτονική της ARM Holdings Plc.

Ωστόσο, η Chandrasekher ανέφερε στο Reuters ότι η εταιρεία έχει σχεδόν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Επιπλέον, συμπλήρωσε πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στην αγορά των φορητών συσκευών Ίντερνετ (MID).

www.capital.gr