Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

"Αντίπαλο" στην Ελλάδα απέκτησε ο Hellas Sat


«Αντίπαλο», στην εγχώρια αγορά ευρυζωνικών υπηρεσιών, απέκτησε ο δορυφόρος Hellas Sat του ΟΤΕ. Σήμερα, η Eutelsat (διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται 27 δορυφόρους, με ετήσια έσοδα 925 εκατ. ευρώ) ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση ευρυζωνικού ίντερνετ μέσω δορυφόρου.

Με τοπικό συνεργάτη την «Εικόνα και Ήχος» και μεταπωλητή τη ΗΟL, η Eutelsat ανακοίνωσε την

προσφορά ευρυζωνικού ίντερνετ μέσω δορυφόρου.

Πρόκειται για την υπηρεσία «tooway», η οποία χωρίς την εμπλοκή οποιουδήποτε δικτύου σταθερής τηλεφωνίας, παρέχει ίντερνετ μέσω δορυφόρου, με 29 ευρώ το μήνα.

Ο απαιτούμενος εξοπλισμός ανέρχεται σε δαπάνη 330 ευρώ, ενώ στόχο της εταιρείας αποτελεί, ως το 2012-13, η επίτευξη 150.000 συνδρομητών, κυρίως στην περιφέρεια.

Η εταιρεία, δια μέσου της θυγατρικής Skylogic, θα επενδύσει 17 εκατ. ευρώ στη χώρα μας, απασχολώντας - σε πρώτη φάση - 70-75 τεχνικούς αντιπροσώπους.

«Η υπηρεσία tooway θα βοηθήσει στην εξάλειψη του ψηφιακού χάσματος στην Ελλάδα, με την παροχή δορυφορικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο για το κοινό», ανέφερε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Eutelsat, κ. Giuliano Beretta.

Η Eutelsat, η οποία είχε έρθει σε κόντρα παλαιότερα με τον Hellas Sat, αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών στην Ευρώπη, με 27 δορυφόρους να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε τροχιά.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=754694