Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Siemens: Απαγόρευση εξόδου σε 21 εμπλεκομένους


Διατάξεις για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε βάρος 21 προσώπων εξέδωσε ο εισαγγελέας κ. Λεωνίδας Νικολόπουλος για την υπόθεση της Siemens.
Οι διατάξεις αφορούν το σκέλος της υπόθεσης που σχετίζεται με τη σύμβαση 8.002 μεταξύ της Siemens και του ΟΤΕ για τα ψηφιακά κέντρα του Οργανισμού.
Προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή ζήτησε κι έλαβε σήμερα από τον ανακριτή ο Διονύσης Δενδρινός, πρώην διευθυντικό στέλεχος της Siemens. Στο μεταξύ, στη διάθεση των αρχών, σε ό,τι αφορά τη σύμβαση για το σύστημα C4I, δήλωσε ο εκπρόσωπος της SAIC στην Ελλάδα Γιώργος Τρεπεκλής, που εμφανίστηκε αυτοβούλως στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος, πάντως, του επισήμανε ότι δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σε βάρος του.
Ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, με την κατηγορία της απάτης κατά συναυτουργία στρεφόμενης κατά του Δημοσίου και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

http://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/7844.html