Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Με Siemens ξεκινά και η Βουλή


Ετσι την προσεχή Τρίτη αναμένεται να συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, που κατέθεσε ο Απόστολος Κακλαμάνης για την περιβόητη υπόθεση με τη γερμανική εταιρεία.



Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ερωτά την κυβέρνηση εάν προτίθεται να λάβει νομοθετικά μέτρα -κίνητρα ηπιότερης μεταχείρισης των κατηγορουμένων σε περίπτωση συνεργασίας με τις αρχές, όπως συμβαίνει στις υποθέσεις ναρκωτικών και τρομοκρατίας- ώστε να διευκολυνθεί η αυτοκάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από το στίγμα του μέγιστου αυτού σκανδάλου.

Η κυβέρνηση πρόκειται όμως να αντιμετωπίσει τα πυρά της αντιπολίτευσης την ερχόμενη Τετάρτη, κατά την ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής από τον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου και τον υφυπουργό Νίκο Λέγκα για την πορεία του προϋπολογισμού.

Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση του νομοσχεδίων θα ψηφιστούν τα σχέδια νόμου των υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για τη λειτουργική τακτοποίηση καταλυμάτων και του υπουργείου Ανάπτυξης για την ίση μεταχείριση ανδρών και γυναικών σε αγαθά και υπηρεσίες.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα συζητηθεί η επερώτηση του ΠΑΣΟΚ για αγροτικά θέματα.

Τέλος, την Τρίτη το απόγευμα θα ορκιστούν και οι νέοι βουλευτές. Πρόκειται για τους Ανδρέα Μακρυπίδη, ο οποίος θα καταλάβει τη θέση του παραιτηθέντος Χρίστου Βερελή, Θανάση Τσούρα και Ιωάννη Βλατή που θα πάρουν τις θέσεις των πρόσφατα εκλεγμένων στην Ευρωβουλή Συλβάνας Ράπτη και Γιώργου Παπακωσταντίνου αντίστοιχα και τη Σοφία Ανδριοπούλου στη θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Παπαγιαννάκη.
Α.Ν.Γ.

Πηγή http://www.enet.gr