Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Απαγόρευση εξόδου σε επτά ακόμη υπόπτους για τη Siemens


Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα για την υπόθεση της Siemens, καθώς ενδέχεται να αποσταλούν και οι υπόλοιπες -18- κλήσεις από τον ανακριτή στους κατηγορούμενους για τη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ σχετικά με την ψηφιοποίηση του δικτύου του. Σε 7 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ΟΤΕ και του C4I, μεταξύ των οποίων 6 χρηματιστές και επιχειρηματίες, έχει κοινοποιηθεί εισαγγελική διάταξη για την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Εν τω μεταξύ στον τέταρτο ειδικό ανακριτή παρουσιάστηκαν σήμερα οι δύο κόρες του Χρ. Καραβέλα, καθώς

λήγει η προθεσμία για την καταβολή της εγγυοδοσίας 2 εκατομμυρίων ευρώ που τους έχει επιβληθεί. Η πόρτα πάντως του ανακριτή ήταν κλειστή, καθώς ο Νίκος Ζαγοριανός απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Οι κόρες του Χρ. Καραβέλα δήλωσαν πως αναμένουν την έκδοση των βουλευμάτων στις προσφυγές που έχουν καταθέσει, αλλά και τα αποτελέσματα για τη μητέρα και την αδερφή τους που παραμένουν προφυλακισμένες. "Ζούμε έναν εφιάλτη, αλλά πιστεύουμε στη Δικαιοσύνη και στην κοινή λογική που θέλει τα παιδιά να εμπιστεύονται τους γονείς τους", σημείωσαν και επανέλαβαν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη, διαχωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη θέση τους από τις πράξεις του πατέρα τους.

Παράλληλα, ο δικηγόρος Ζήσης Κωνσταντίνου ανέλαβε τρίτος συνήγορος της οικογένειας Καραβέλα, ενώ ο έτερος δικηγόρος Γιάννης Μαρκουλάκος δήλωσε ότι έστειλε τα έγγραφα σε δικηγορικό γραφείο της Γερμανίας, για τον Χρήστο Καραβέλα, ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε ζημία στον ΟΤΕ.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=52612