Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Υπόθεση Siemens: Συνελήφθη ο Διονύσης Δενδρινός


Με την κατηγορία της συνέργιας σε απάτη για την υπόθεση του C4I συνελήφθη απόψε στην Παλλήνη ο Διονύσης Δενδρινός, πρώην γενικός διευθυντής της Siemens Ελλάς και δεξί χέρι του Μιχάλη Χριστοφοράκου, ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένταλμα για τη σύλληψή του εξεδόθη το περασμένο Σάββατο, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι προετοιμάζει κι αυτός τη διαφυγή του στο εξωτερικό.



Ο Διονύσης Δενδρινός, κυπριακής καταγωγής, είχε κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες αξιωματούχους για το σύστημα C4Ι και είχε κληθεί ως ύποπτος από τον 4ο ειδικό ανακριτή, κ. Νίκο Ζαγοριανό.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ. Γιώργος Βούλγαρης, άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το σκέλος της υπόθεσης της Siemens που αφορά στα αντιπυραυλικά συστήματα Patriot, μεταξύ άλλων και σε βάρος του Διονύση Δενδρινού.

Η δίωξη ήταν σε βαθμό κακουργήματος και αφορούσε στα αδικήματα της παθητικής και ενεργητικής δωροδοκίας, καθώς και του «ξεπλύματος μαύρου χρήματος». Ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Πηγή http://www.zougla.gr/news.php?id=45635