Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Multirama: Με 85,64% η Vandervelle


Στο 85,64% ανέρχεται το ποσοστό της Vandervelle στην Μultirama έως τις 5/6. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις 5/6, η Vandervelle απέκτησε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 4.676 μετοχές της Μultirama που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,05% επί του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της τελευταίας.



Κατά συνέπεια πλέον κατέχει συνολικά 7.352.264 μετοχές της εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 85,64% επί του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της τελευταίας. Η τιμή απόκτησης των ως άνω 4.676 μετοχών ήταν 2,23 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι 10.427,48 ευρώ συνολικά.

Υπενθυμίζεται πως έως τις 4/6, η Vandervelle κατείχε 7.347.588 μετοχές της Μultirama, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 85,59% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της τελευταίας.

Σημειώνεται ότι εταιρεία Vandervelle ελέγχεται 100% από την εταιρεία Vandervelle Investments LTD, η οποία ελέγχεται 100% από τον κο Πάνο Γερμανό. Ο κος Πάνος Γερμανός και η εταιρεία Vandervelle Investments LTD ενεργούν συντονισμένα με την εταιρεία Vandervelle στο πλαίσιο της ως άνω δημόσιας πρότασης. Ο κος Πάνος Γερμανός δεν κατέχει άμεσα μετοχές της εταιρείας Μultirama, κατέχει ωστόσο έμμεσα, λόγω του απώτερου ελέγχου που ασκεί επί της Vandervelle, όπως αναφέρεται ανωτέρω, το σύνολο των ως δικαιωμάτων ψήφου της Μultirama, ήτοι ποσοστό 85,59% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της τελευταίας.

Πηγή http://www.capital.gr