Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ και η "ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ"


Αλήθεια τι γίνεται με τη δικαστική διερεύνηση της Υπόθεσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για την οποία και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ως αξιωματική αντιπολίτευση) είχαν ασκήσει σφοδρή κριτική στη τότε κυβέρνηση. Η εξαγορά της απο την COSMOTE, είχε κοστίσει κοντά στο 1,3 δις, ένα τίμημα που αντιστοιχούσε σε 54 φορές πάνω, τα καθαρά ετήσια κέρδη της εταιρείας.


Ενήμερος για τις διαπραγματεύσεις και τη συμφωνία για την εξαγορά της Γερμανός από την Cosmote ήταν ο τότε υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, όπως υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μανώλης.
Ο κ. Μανώλης φέρεται να υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης είχε πει ότι ο κ. Αλογοσκούφης ήταν ενήμερος για τη συμφωνία.

Ο βουλευτής κατέθεσε στον 2ο τακτικό ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της εξαγοράς της αλυσίδας καταστημάτων «Γερμανός» από την θυγατρική εταιρία του ΟΤΕ, την Cosmote και επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να χαρακτήρισε ιδιαίτερα υψηλό το τίμημα της εξαγοράς και υποστήριξε ότι η μετοχή της «Γερμανός» ανέβηκε μετά τη συνάντηση που είχαν τον Σεπτέμβριο του 2005 οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ, της Cosmote και της «Γερμανός».

Πηγή http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=266