Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Επιφυλακτική η Citigroup για τη μετοχή του ΟΤΕ


Οι καθυστερήσεις στην αναδιάρθρωση του ΟΤΕ [OTEr.AT] Σχετικά άρθρα μέσω της μείωσης του προσωπικού του που επιθυμεί η Deutsche Telekom καθώς και τα αδύναμα αποτελέσματα που αναμένονται και για το τρίτο τρίμηνο του έτους, οδηγούν τους αναλυτές σε επιφυλακτικότητα έναντι της μετοχής του.
Σε έκθεσή της για ολόκληρο τον όμιλο ΟΤΕ η Citigroup διατηρεί τη σύσταση «διακράτησης» και την τιμή στόχο των 12 ευρώ για τη μετοχή του. Οι καθυστερήσεις στην αλλαγή της δομής είναι η βασική ανησυχία του οίκου.
Η Citigroup δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο νέο....



ανταγωνιστικότερο πακέτο υπηρεσιών που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ καθώς και στην καλυτέρευση της σχέσης του Οργανισμού με τη ρυθμιστική αρχή, κάτι που όπως σημειώνει θα οδηγήσει σε μια πιο γρήγορη έγκριση των νέων πακέτων του. Η μείωση του προσωπικού του Οργανισμού, εκτιμά ο οίκος, ότι δεν θα συμβεί το επόμενο έτος.

Σχετικά με την Cosmote η Citigroup εκτιμά ότι θα συνεχίσει να αποτελεί τον πρωταγωνιστή στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας της χώρας και όπως λέει ως όνομα σε συνδυασμό με το ισχυρό δίκτυο πωλήσεων Γερμανός, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί ή να αναπαραχθεί από τους ανταγωνιστές της ακόμα και από την Vodafone

Η θυγατρική του ΟΤΕ αναμένεται εντός των ημερών να αντιδράσει με νέα δικά της πακέτα υπηρεσιών σε αυτά των ανταγωνιστών της, ενώ εκτιμάται ότι θα συνεχίσει να κερδίζει μερίδιο αγοράς παρά το γεγονός ότι έχει φθάσει κοντά στο 44% και έτσι παίρνει το ρίσκο να προσελκύσει ανεπιθύμητες παρεμβάσεις από τη ρυθμιστική αρχή.

Γενικότερα για την αγορά της κινητής τηλεφωνίας ο διεθνής οίκος πιστεύει ότι θα ανακάμψει το 2010 αν και δεν θα αποκτήσει τους παλιούς ρυθμούς ανάπτυξης.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1731188