Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τότε λέγατε:"Στο ΠΑΣΟΚ, αισθανόμαστε ότι η δίωξη αυτή μας δικαιώνει"


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Σήμερα ασκήθηκε από την αρμόδια Εισαγγελέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά της διοίκησης του ΟΤΕ και της COSMOTE και της εταιρείας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», για τη γνωστή εξαγορά από τον ΟΤΕ και την COSMOTE της αλυσίδας των καταστημάτων «ΓΕΡΜΑΝΟΣ». Μία εξαγορά που, να θυμίσουμε, είχε τότε κοστίσει γύρω στο 1,3 δις, ένα τίμημα που αντιστοιχούσε σε 54 φορές τα καθαρά ετήσια κέρδη της εταιρείας.

amoirakagem:Δεν το βλέπουμε κ.Παπακωνσταντίνου.....



Η δίωξη αυτή είναι αποτέλεσμα της μηνυτήριας αναφοράς, την οποία είχαν καταθέσει 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Ο Τομέας Οικονομίας, μαζί με τον Τομέα Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ, μία μηνυτήρια αναφορά που είχε κατατεθεί το Φεβρουάριο του 2007.

Στο ΠΑΣΟΚ, αισθανόμαστε ότι η δίωξη αυτή μας δικαιώνει. Δικαιώνει την επιμονή μας να αναδεικνύουμε ζητήματα διαχείρισης δημοσίου χρήματος, όπως αυτό. Και έχουμε δύο ερωτήματα και τα θέτουμε και τα δύο αυτά ερωτήματα στην κυβέρνηση.

Το πρώτο είναι, τι σκοπεύει να κάνει για το γεγονός ότι, η διοίκηση, η οποία σήμερα κατηγορείται για κακούργημα, είναι η ίδια ακριβώς διοίκηση του ΟΤΕ, η οποία πρόσφατα πούλησε τον ΟΤΕ στη Deutsche Telekom;

Και το δεύτερο είναι, εάν σκοπεύει να αναλάβει και τις δικές της πολιτικές ευθύνες, εφόσον γνώριζε για τη συγκεκριμένη περίπτωση, γνώριζε για τη συγκεκριμένη εξαγορά και να μας πουν ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών και ο αρμόδιος, τότε, υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών την άποψή τους μετά από τη σημερινή άσκηση της δίωξης.

Πηγή http://potamos-etc.blogspot.com/2008/07/blog-post_11.html