Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Πόλεμος εταιρειών στα κινητά με συμβόλαιο


ΜΑΙΝΕΤΑΙ ο πόλεμος τιμών στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς κορυφώνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών για να κερδίσουν περισσότερους πελάτες με συμβόλαιο. Η στρατηγική των τριών εταιρειών - CosmΟΤΕ, Vodafone και Wind- δείχνει να αναπροσαρμόζεται, με έμφαση στη μεταφορά πελατών από την καρτοκινητή τηλεφωνία προς τα συμβόλαια. Πρώτη άρχισε νέες προσφορές στα συμβόλαια η εταιρεία....



Vodafone, παρουσιάζοντας πριν από λίγες ημέρες 8 νέα προγράμματα Vodafone Unlimited για συνδρομητές συμβολαίου.
Η πρώτη «απάντηση» στα προγράμματα αυτά ήρθε από τη Wind. Η εταιρεία λανσάρει το πρόγραμμα Wind ΧL με τη φιλοσοφία ότι οι πελάτες της θα πρέπει να πληρώνουν για όσο χρόνο ομιλίας καταναλώνουν και όχι για λεπτά που δεν θα χρειαστούν ποτέ. Το νέο πρόγραμμα Wind ΧL για ιδιώτες συνδρομητές απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν πολύ το κινητό τους πληρώνοντας σήμερα 70, 100 και 150 ευρώ τον μήνα, οι οποίοι στο εξής πληρώνοντας μηνιαίο πάγιο 90 ευρώ θα μπορούν να έχουν: 1.000 λεπτά ομιλίας, 1.000 λεπτά βίντεοκλήσεων, 1.000 sms, 1.000 ΜΜS και 1.000 ΜΒ χρήση για mobile Ιnternet.