Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Παράθυρο για Εξεταστική για Ζίμενς - Βατοπέδι


ΑΝΟΙΧΤΟ το ενδεχόμενο να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο της Ζίμενς και του Βατοπεδίου άφησε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Όπως μάλιστα υπογράμμισε: «Εμείς θα αποδώσουμε πολιτικές ευθύνες όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ενώ εσείς κλείνατε τη Βουλή για να παραγραφούν τα σκάνδαλα». Ο κ. Πάγκαλος νωρίτερα ζήτησε από τους πρώην υπουργούς της κυβέρνησης να αναγνωρίσουν τα....



λάθη τους κάνοντας αυτοκριτική.
«Θα περίμενα να ακούσω κριτική λαθών γιατί αυτά σας οδήγησαν στη θέση που είστε», τόνισε και άρχισε την απαρίθμηση των λαθών από την «κατασυκοφάντηση του ΠΑΣΟΚ όταν ακόμα ήσασταν στην αντιπολίτευση. Όταν ο αρχηγός σας χαρακτήρισε ως αρχιερέα της διαπλοκής τον Κώστα Σημίτη». Και συνεχίζοντας πρόσθεσε:
«Ήταν λάθος η απογραφή, γιατί δεν σας οδήγησε πουθενά. Και είναι λάθος να συνεχίζετε να λέτε ότι η παγκόσμια κρίση φταίει για την κατάσταση στην οικονομία».

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ