Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Καστανίδης: Λανθασμένοι χειρισμοί στην υπόθεση Χριστοφοράκου


Για λανθασμένους χειρισμούς στο ανακριτικό έργο έκανε λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, απαντώντας σε δημοσιογράφους σχετικά με την αποφυλάκιση υπό όρους του Μιχάλη Χριστοφοράκου...




«Η Κυβέρνηση έχει δηλώσει την πρόθεσή της να ριχθεί άπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τη δημόσια ζωή. Λυπούμαστε γιατί ένα κρίσιμος μάρτυρας δεν βρίσκεται στο εσωτερικό της χώρας, ώστε η Δικαιοσύνη να αξιοποίηση την μαρτυρία του και ασφαλώς σκεφτόμαστε με πολύ μεγάλη οδύνη λανθασμένους χειρισμούς στο ανακριτικό έργο που οδήγησαν στις συγκεκριμένες αποφάσεις του Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου και τώρα στην απόφαση του δικαστηρίου της Βαμβέργης, από το οποίο θα έχουμε σε λίγο και επίσημη ενημέρωση», δήλωσε ο κ. Καστανίδης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την ηγεσία του Αρείου Πάγου. Ο Καστανίδης είχε συνεργασία με τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Καλαμίδα και Ι. Τέντε, αντίστοιχα, καθώς και με τους αντιπρόεδρους του Ανωτάτου Δικαστηρίου.