Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Πρώτα ο πολίτης, όχι ο νταβατζής


Απο τον Βασίλη Μπόνιο

Δεν πρέπει να χάνεται ούτε ένα λεπτό, ούτε μια ώρα.
Είναι προκλητικό να παρακολουθείς τους εργολάβους νταβατζήδες, να υπονομεύουν την νέα κυβέρνηση, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν τους υπουργούς της και την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός ν ανέχεται παθητικά αυτή την αντιμετώπιση.
Κανείς απ όσους ψήφισαν τον κ. Γ. Παπανδρέου, δεν μπορεί να δεχθεί, οτι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας θα μοιραστεί την εξουσία του με τους σεσημασμένους βαρυποινίτες, στη



συνείδηση της κοινής γνώμης, νταβατζήδες.

Εδώ και τώρα να εφαρμοσθούν οι νόμοι ξεκινώντας απο τα λογιστήρια της διαπλοκής.

Οι κομμάντος του ΣΔΟΕ πρέπει να κάνουν φύλλο και φτερό τα λογιστήρια των μεγαλονταβατζήδων των ΜΜΕ. Να ξεσκονίσουν τις υπεράκτιες εταιρείες που έχουν συστήσει αλλά και τις λοιπές δραστηριότητές τους.

Δεν είναι δυνατόν ν ασκούν έλεγχο στη κυβέρνηση, βαρυποινίτες εργολάβοι της λάσπης, ούτε κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, ούτε σεσημασμένοι πρωταγωνιστές σκανδάλων και πάει λέγοντας.

Η κυβέρνηση οφείλει να καθαρίσει το τοπίο στα ΜΜΕ, ρίχνοντας όλο της το βάρος στο διαδίκτυο.

Η κοινή γνώμη δεν χρειάζεται να ενημερώνεται απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής, αλλά μέσω του διαδικτύου για τις όποιες δραστηριότητες των υπουργείων αλλά και του κρατικού μηχανισμού στο σύνολό του.

Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες που του προσφέρουν τα νέα πολυμέσα της ψηφιακής εποχής, ώστε να ξεμπερδεύει με τους νονούς της διαπλοκής.

Πρέπει να τους καθαρίσει, πριν προλάβουν ν αποκτήσουν τους υπουργούς-γιουσουφάκια, ανάμεσα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

http://www.kourdistoportocali.com