Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Το σκάνδαλο του αιώνα


Ας υποθέσουμε ότι ένας επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει 500 καταστήματα κινητής τηλεφωνίας με το ισχυρότερο όνομα της αγοράς, δαπανώντας συνολικά 70 εκ. ευρώ. Την ώρα που ξεκινάει τη διαδικασία της δημιουργίας, εμφανίζεται κάποιος που βρίσκεται σε οικονομική δυσκολία και του λέει ότι μπορεί να του πουλήσει 500 καταστήματα με λιγότερο ισχυρή επωνυμία στο ποσό του 1 δις 300 εκατομμυρίων ευρώ!!! Και τελικά συμβαίνει το αδιανόητο!. Ο επιχειρηματίας της ιστορίας μας αγοράζει τα 500 καταστήματα και αντί για 70 εκ. ευρώ πληρώνει 1 δις 300 εκ. ευρώ! Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, αυτό συνέβη στην υπόθεση της εξαγοράς της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την Cosmote. Με τις ευλογίες των κ. Καραμανλή και Αλογοσκούφη η Cosmote που είχε επί ΠΑΣΟΚ ξεκινήσει τη δημιουργία 500 δικών της καταστημάτων συνολικού κόστους 70 εκ. ευρώ, αγόρασε τελικά τα 500 καταστήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ προς 1 δις 300 εκ. ευρώ παίρνοντας μάλιστα δάνειο, δηλ. πληρώνοντας και τους τόκους του δανείου. Αν αυτό δεν είναι το σκάνδαλο του αιώνα, τότε ποιο θα μπορούσε να είναι;
Σύμπτωση 1η: Τα ίδια πρόσωπα δηλ. Αλογοσκούφης - Βουρλούμης πρωταγωνιστούν και στην υπόθεση της πώλησης του ΟΤΕ στους πραγματικούς Γερμανούς και την υπεραξία της πώλησης εισέπραξε ο κ. Βγενόπουλος.
Σύμπτωση 2η: Ένα κόμμα του λαού έχει διαλέξει στην υπόθεση αυτή να κάνει διαρκώς το «Γερμανό».
Από http://www.floridis.gr