Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Επιδεινώνεται ο καιρός, με βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Τρίτη, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, βροχοπτώσεις και πρόσκαιρη σημαντική ενίσχυση των ανέμων.
Για την Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, πτώση της θερμοκρασίας, αρχικά από το βορρά και συνέχεια προς το νότο, καθώς και ανέμους 8-9 Μποφόρ στα πελάγη.
Για την Αττική, ειδικότερα....



αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη οι άνεμοι θα εξασθενήσουν αλλά η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση. Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Την ίδια ημέρα, στα νησιά του ανατολικού αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την ανατολική Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Πιθανότητα για λίγες βροχές υπάρχει στη βορειοδυτική Ελλάδα, την ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο, όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν την Πέμπτη στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, αλλά το σκηνικό δεν θα αλλάξει πολύ το Σάββατο, οπότε αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι και από τα δυτικά.