Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Παραγεγραμμένα σκάνδαλα


Τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα σκάνδαλα της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης έχουν δυστυχώς παραγραφεί σε ό,τι αφορά τις ενδεχόμενες υπουργικές ευθύνες.
Φρόντισε γι' αυτό, με ιδιαίτερη επιμέλεια μάλιστα, ο τέως πρωθυπουργός, κλείνοντας πρόωρα την Ολομέλεια της Βουλής στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού (Μάιος) με το πρόσχημα των ευρωεκλογών. Αυτό είναι μια πραγματικότητα από την οποία προκύπτει ότι το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, το σκάνδαλο της αγοράς των επιχειρήσεων «Γερμανός»...εκείνο των άγονων γραμμών του Αιγαίου και μερικά άλλα δεν θα διερευνηθούν ποτέ επί της ουσίας και το κυριότερο δεν θ' αποδοθούν όποιες κυβερνητικές ευθύνες υπάρχουν. Την εμπλοκή, τουλάχιστον, πολιτικών προσώπων στα σκάνδαλα αυτά την παραδέχτηκε ο ίδιος ο κ. Καραμανλής λίγο πριν από τις εκλογές, αποκλείοντας από τα ψηφοδέλτια του κόμματός του πρόσωπα τα ονόματα των οποίων είχαν ακουστεί ως εμπλεκόμενα σε μια σειρά από γκρίζες υποθέσεις. Τα λεγόμενα «καθαρά ψηφοδέλτια», που επιχείρησε να καταρτίσει ο κ. Καραμανλής (ασχέτως αν και εκεί έκανε γενναίες εκπτώσεις), είναι η τρανή απόδειξη παραδοχής από τον ίδιο ότι κυβερνητικά στελέχη του είχαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμπλοκή σε διάφορες περίεργες ιστορίες. Στην προεκλογική περίοδο, ο νυν πρωθυπουργός ρωτήθηκε για τα παραγεγραμμένα αυτά σκάνδαλα. Και απάντησε πως εφόσον κερδίσει τις εκλογές, θα ζητήσει κοινοβουλευτική διερεύνηση των υποθέσεων αυτών, ασχέτως αν έχουν παραγραφεί ή όχι. Στόχος, να πληροφορηθεί ο λαός την αλήθεια και τους όποιους υπεύθυνους. Σίγουρα είναι νωρίς ν' απαιτήσουμε από τη νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει την προεκλογική της υπόσχεση, άλλωστε η Βουλή δεν άνοιξε ακόμα. Ωστόσο, αναγκαίο να την υπενθυμίσουμε...

Πηγή http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=91458