Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Το σκάνδαλο του σκανδάλου


Τα πέντε (5) κακουργήματα της υπόθεσης Cosmote – ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Δεν έχει κληθεί ακόμη ούτε ένας κατηγορούμενος σε απολογία. Δηλαδή κυκλοφορούν όλοι ελεύθεροι και άνετα μπορούν να επιδοθούν στο σβήσιμο κάθε ίχνους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολιτικό χρήμα.
Ο προηγούμενος ανακριτής μετετέθη, αφού πρόλαβε να διατάξει «πραγματογνωμοσύνη» για το συμφέρον ή μη της εξαγοράς. Το θέμα βεβαίως δεν είναι αυτό...

αλλά το αν κάτι που άξιζε 50 αγοράστηκε τελικά 100. Υπάρχει βέβαια το θέμα της χειραγώγησης της μετοχής όπου η υπόθεση έχει ισχυρές αποδείξεις. Το πόρισμα δηλαδή είναι ότι η μετοχή χειραγωγήθηκε.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφέρει πως το επίμαχο διάστημα έδιναν και εισέπρατταν χρήματα από παρένθετα πρόσωπα, τα οποία έπαιζαν τη μετοχή, μέσω της Eurobank Χρηματιστηριακής.
Στο πόρισμα περιέχονται απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των ανθρώπων που έδιναν τις εντολές αγοράς και πώλησης της μετοχής και αριθμοί επιταγών που κυκλοφορούσαν. Τις επιταγές εξέδιδε η χρηματιστηριακή έπειτα από πωλήσεις μετοχών που έκαναν τα παρένθετα πρόσωπα στο όνομά τους, αλλά το προϊόν της ρευστοποίησης κατέληγε στο λογαριασμό μελών της Διοίκησης της Εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι ίδιοι φέρεται να εξέδιδαν επιταγές ή να κατέθεταν χρήματα στους λογαριασμούς παρένθετων προσώπων για να πληρώνονται αγορές μετοχών που έκαναν.


www.taseis.net