Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Μια «βεντέτα» με παρελθόν...


Η πρώτη φάση της είχε αρχίσει πριν από μήνες, με αφορμή την «υπόθεση Γερμανός» και τους υπαινιγμούς που είχε αφήσει ο Θ. Πάγκαλος για σχέσεις του Περισσού με την εταιρεία αυτή, η οποία εξαγοράστηκε από την COSMOTE. Τώρα ο Πάγκαλος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και οι του ΚΚΕ φοβούνται ότι μπορεί να «θυμηθεί» τα του Γερμανού.



Αλλωστε, η Αλέκα Παπαρήγα το είπε καθαρά: «Μην ξεχνάτε ποιος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης». Επιπλέον, το ΚΚΕ φοβάται ότι η νέα κυβέρνηση μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα αν φέρει νόμο, ο οποίος θα επιβάλει την ονομαστικοποίηση των οικονομικών ενισχύσεων προς τα κόμματα, κάτι που το κόμμα απορρίπτει κατηγορηματικά. Η πρώτη «απάντηση» του ΚΚΕ ήταν αυτά που έγιναν προχθές στο υπουργείο Εργασίας, όταν το «πολιόρκησαν» εργαζόμενοι της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος, υπό την καθοδήγηση του ΠΑΜΕ, της συνδικαλιστικής παράταξής του. Τώρα στην κυβέρνηση περιμένουν επέκταση τέτοιων «επιχειρήσεων». Δεν αποκλείουν το επόμενο πεδίο σύγκρουσης να είναι τα σχολεία, αν φουντώσουν οι καταλήψεις. Οπότε, η νέα κυβέρνηση δεν θα έχει το περιθώριο να το παίζει «ήπια προσαρμογή», όπως έκανε ο Λοβέρδος μόλις δέχτηκε τις πρώτες κόκκινες επισκέψεις...
Γ.ΚΑΡ.

Πηγή http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=92905