Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Αυτός είναι ο κ. Καπράλος...


Golden boy, με 500.000 ευρώ το χρόνο, ο σημερινός εκλεκτός της πλευράς Μητσοτάκη, είχε ψηφίσει υπέρ της απαλλαγής της "Γερμανός" για το μεγάλο σκάνδαλο που ήδη ερευνά η Δικαιοσύνη!

Του Θανάση Λεπίδη

Κανείς δεν έχει αμφιβολίες ότι ο Σπύρος Καπράλος που διεκδικεί την προεδρία της ΕΟΕ είναι άνθρωπος της πλευράς Μητσοτάκη η οποία θα διοικεί στην πραγματικότητα σε περίπτωση νίκης του. Ο κ. Καπράλος, που

έχει περάσει από όλα τα "στρατόπεδα" (Βαρβιτσιώτη, ΠΑΣΟΚ, Αλογοσκούφη κλπ), ήταν στην πραγματικότητα πάντοτε πειθήνιος στις επιθυμίες των Τραπεζών. Είναι πολύ δύσκολο λοιπόν να μπορέσει να δράσει ποτέ, με ανεξαρτησία και αυτονομία, ενάντια στις διαθέσεις τους από οποιοδήποτε πόστο κι αν βρεθεί.
Ο κ. Καπράλος είναι επίσης ένα από τα golden boy αφού οι αμοιβές του ως πρόεδρος του Χρηματιστηρίου φθάνουν τα 500.000 ευρώ τον χρόνο, παρακαλώ!
Θα μπορούσε να πείσει βέβαια για τις καλές προθέσεις του αν δεν τον συνόδευε ένα ακόμη πολύ βαρύτερο ιστορικό: Ως μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο κ. Καπράλος είχε...
ψηφίσει (και είχε μειοψηφίσει) να μην τιμωρηθεί η εταιρεία "Γερμανός" για το γνωστό μεγάλο σκάνδαλο χειραγώγησης, την ώρα που ήδη η Δικαιοσύνη δια της αρμόδιας εισαγγελέως είχε διατάξει την ποινική δίωξη των υπευθύνων. Ισως γιατί ο κ. Καπράλος δεν ήθελε να τιμωρηθεί, μαζί με την "Γερμανός", και η αγαπημένη Τράπεζά του -όπως και του κ. Αλογοσκουφη- η Eurobank που αντιμετώπιζε ανάλογες αιτιάσεις. Αλλωστε και για το σκάνδαλο της "Γερμανός" το τότε οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είχε τεράστιες ευθύνες!
Αυτός είναι ο σημερινός εκλεκτός της πλευράς Μητσοτάκη, ο κ. Καπράλος. Πώς να μην τον έχουν στο "χέρι";

http://press-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_2635.html