Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Στον εισαγγελέα οι κλέφτες υπουργοί!


Έφθασε η ώρα του εισαγγελέα για τους κλέφτες υπουργούς της ΝΔ; Για αυτούς που "σήκωσαν" από τα υπουργεία τους φεύγοντας πανικόβλητοι, από φακέλους και σκληρούς δίσκους υπολογιστών, μέχρι γλάστρες και κλιματιστικά; Αυτό άφησε να εννοηθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος και αν υπάρχουν ακόμη εισαγγελείς στην Αθήνα καλό θα ήταν να ενδιαφερθούν!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Mega, ο Θ. Πάγκαλος κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο λεηλασίας του Δημοσίου που εκτελέσθηκε τις τελευταίες ώρες της Ν.Δ. στην εξουσία. Το ρεπορτάζ του Mega, που η Πράσινη Γάτα ελπίζει ότι δεν θα έχει

περάσει απαρατήρητο από τους εισαγγελείς, αναφέρει τα εξής:
"Βόμβες εκτόξευσε ο Θόδωρος Πάγκαλος, στις πρώτες του δηλώσεις ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, στην πρωινή εκπομπή του Mega. Ο κ. Πάγκαλος κατήγγειλε πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για κλοπή περιουσίας του δημοσίου ενώ χαρακτήρισε ποινικά κολάσιμη πράξη την αφαίρεση αρχείων ή σκληρών δίσκων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές υπουργών της ΝΔ που παρέδωσαν τα γραφεία τους στα στελέχη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μετά τις τελετές παράδοσης-παραλαβής.
Στην πρώτη δημόσια παρέμβασή του ως αντιπρόεδρος, ο κ. Πάγκαλος δεν κατονομάζει συγκεκριμένους υπουργούς αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί λίγο - πολύ σε όλα τα υπουργεία. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης "είναι θέμα ποινικού κώδικα. Έχει αφαιρεθεί κρατικό αρχείο. Αυτά που σας περιγράφω συγκροτούν την αντικειμενική υπόσταση μιας σειράς εγκλημάτων που προβλέπονται στον ποινικό κώδικα. Αυτό δεν είναι αστείο".
Ο Θ. Παάγκαλος προχωρά και ένα βήμα παραπέρα αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι υπουργοί που παρέδωσαν άδεια γραφεία και ηλεκτρονικούς υπολογιστές χωρίς αρχεία κινήθηκαν με βάση τις οδηγίες που τους δόθηκαν".

http://prasinigata.blogspot.com/2009/10/blog-post_12.html