Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Όλα από την αρχή με την COSCO



Από νέα βάση αρχίζει ο διάλογος της ελληνικής κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας των δύο προβλητών με την COSCO, δήλωσε μετά τη συνάντησή της με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη. Η υπουργός Οικονομίας επισήμανε ότι όλα τα ζητήματα θα λυθούν

μέσω του διαλόγου και στην επιδίωξη της είναι να αποκατασταθεί η ηρεμία και η εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού με στόχο το δημόσιο συμφέρον. Η κ. Κατσέλη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ άφησε να εννοηθεί πάντως ότι δεν υπάρχει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης."Την κυβέρνηση την ενδιαφέρει να σταματήσει το πρόβλημα στον Πειραιά με σεβασμό στα εργασικά δικαιώματα και τη δυναμική της αγοράς" δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.Πάντως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λιμενεργατών, Γιώργος Γεωργακόπουλος, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι δεν θα σταματήσει η απεργία μέχρι να συναντηθούν με την υπουργό. Τονίζεται ότι οι λιμενεργάτες πραγματοποιούν από τη Δευτέρα νέα 48ωρη απεργία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο λιμάνι του Πειραιά παραμένουν 2.800 κοντέινερς από το εξωτερικό και 1.200 που προορίζονται για εξαγωγή. Εκρηκτική χαρακτηρίζει ο Σύνδεσμος Πολυκαταστημάτων την κατάσταση στο λιμάνι.