Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Νέος Διευθυντής Marketing στα Multirama


Ο Δημήτρης Ζηδιανάκης εντάσσεται στο δυναμικό της Multirama αναλαμβάνοντας την Διεύθυνση Marketing της εταιρίας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος του οποίου η μακρόχρονη εμπειρία και γνώση του κλάδου αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του Marketing Plan της εταιρίας.
Ο Δημήτρης Ζηδιανάκης έχει συνεργαστεί με τις εταιρίες BACARDI MARTINI HELLAS και MISKO-BARILLA ενώ το 2006 μετακινήθηκε στην COSMOTE όπου ανέλαβε τη θέση Υποδιευθυντή Marketing της εταιρίας. Το 2008 ανέλαβε καθήκοντα Marketing Director του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ελλάδας.
Ο Δημήτρης Ζηδιανάκης είναι κάτοχος MBA από το University of EXETER της Αγγλίας και πτυχίου Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος.
Ο Κώστας Τσαγκανός Διευθύνων Σύμβουλος της Multirama δήλωσε σχετικά: «Η ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή Marketing από το Δ. Ζηδιανάκη, συμπίπτει χρονικά με τη δυναμική πορεία προς την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει ως εταιρία, καθώς ο ίδιος διαθέτει πολύτιμη εμπειρία έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε απαιτητικές θέσεις. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Ζηδιανάκη στην ομάδα της Multirama και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».