Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Στην Ανακρίτρια την Πέμπτη ο Θ. Τσουκάτος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος


Σε απολογία για τα μαύρα ταμεία της Siemens καλείται την ερχόμενη Πέμπτη ο Θόδωρος Τσουκάτος.
Ο κ. Τσουκάτος κατηγορείται για συνέργεια σε παθητική δωροδοκία και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και συγκεκριμένα για τη σύμβαση της εταιρίας με τον ΟΤΕ για την ψηφιακοποίηση του Οργανισμού.
Η κλήση αφορά στο ένα εκατομμύριο μάρκα που παραδέχθηκε ότι πήρε ο κ. Τσουκάτος από τη Siemens και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ. Τον ισχυρισμό αυτό ωστόσο αρνείται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σημειώνεται πως η 2η τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση συμβάσεων του ΟΤΕ με τις εταιρίες Siemens, ΙΝΤΡΑΚΟΜ και ΑΝCO, πριν τέσσερα χρόνια, αναμένεται να καλέσει προς απολογία και άλλα εμπλεκόμενα άτομα. Για την υπόθεση αυτή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απιστία.
Υπενθυμίζεται πως η δίωξη για την υπόθεση ασκήθηκε τον Ιούνιο 2007, μετά και από προκαταρκτική εξέταση που είχε διενεργήσει η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελ. Τουλουπάκη με αφορμή δημοσιεύματα για ζημιογόνες συμβάσεις του ΟΤΕ, ύψους περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ.

http://www.hellenicbusiness.gr/index.php/permalink/8615.html