Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Απειλεί με κατάληψη στη συνέλευση μετόχων


Με κατάληψη του διοικητικού μεγάρου του ΟΤΕ στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων σήμερα (4.30 μ.μ.) προτίθεται να αντιδράσει η ΟΜΕ-ΟΤΕ στην πώληση επιπλέον 5% από το μερίδιο του Δημοσίου στον ΟΤΕ στους Γερμανούς επενδυτές.
Ήδη η ΟΜΕ-ΟΤΕ έχει εξαγγείλει απεργιακό πρόγραμμα, ξεκινώντας με 24ωρη απεργία στην Αττική, την Πέμπτη 2 Ιουλίου. Ανάλογες κινητοποιήσεις προγραμματίζονται στην Πέμπτη 9/7 στη Νοτιοδυτική Ελλάδα, την Πέμπτη 16/7 στην περιφέρεια Κρήτης και Νήσων και την Πέμπτη 23/7 στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Μεταξύ των θεμάτων προς έγκριση της γενικής συνέλευσης είναι η καταβολή μερίσματος, ο προσδιορισμός του αριθμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προς εκλογή, εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 και 2 του Καταστατικού και ορισμός ανεξαρτήτων μελών, οι αποζημιώσεις των μελών Διοικητικού Συμβουλίου, της Επιτροπής Ελέγχου και της Επιτροπής Αμοιβών & Ανθρώπινου Δυναμικού για τη χρήση 2008 και καθορισμός αποζημιώσεων των ως άνω για τη χρήση 2009.

http://www.apogevmatini.gr/?p=31570