Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Βραβείο στην Ομάδα Πωλήσεων της Γερμανός


Στο πλαίσιο της 4ης διοργάνωσης του θεσμού Sales Convention, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, η Ομάδα Πωλήσεων του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανός βραβεύτηκε για τις Συνεχείς Εξαιρετικές της Επιδόσεις από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), αποσπώντας την ομώνυμη τιμητική διάκριση "Continuous Outstanding Performance".
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός βραβεύεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον συγκεκριμένο θεσμό, με το 2006 να λαμβάνει το βραβείο της Καλύτερης Ομάδας Πωλήσεων - Τομέας Retail και το 2007 να βραβεύεται ως η Καλύτερη Ομάδα Πωλήσεων για τον Τομέα Technology & Telecoms.
Το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός είναι θυγατρική της Cosmote και αποτελεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Καταστημάτων παροχής Προϊόντων και Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και Νοτιανατολική Ευρώπη με περισσότερα από 820 καταστήματα στις τρεις χώρες δραστηριοποίησής του (Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία).
http://www.emea.gr/default.asp?ElementId=57259