Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΕΞΑΓΟΡΑ «ΓΕΡΜΑΝΟΥ»: Η απόδοση ποινικών ευθυνών δεν αρκεί! Πάμε Κύριε Πρόεδρε


Ο λαός πρέπει να τιμωρήσει τα κόμματα της αστικής εξουσίας και όλους εκείνους που συμφωνούν με την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, που ανοίγει το δρόμο στην κερδοσκοπία μέσω αγοραπωλησιών, εξαγορών και συγχωνεύσεων.
Το μέγεθος των πολιτικών «εκπτώσεων», αλλά και συμπτώσεων που χαρακτηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναδείχτηκε πανηγυρικά την περασμένη βδομάδα, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των διοικήσεων του ΟΤΕ και της Cosmote για την εξαγορά της αλυσίδας καταστημάτων «Γερμανός» το 2006. Η δίωξη χαρακτηρίστηκε από το ΠΑΣΟΚ ως «» δικαίωση - λόγω της μηνυτήριας αναφοράς βουλευτών του για θέμα το - και μπήκε άμεσα στη «ζυγαριά» των σκανδάλων και του διαρκούς διαγκωνισμού για το ποιος είναι τελικά ο καλύτερος διαχειριστής, στη βάση βεβαίως της ίδιας πολιτικής. Η κυβέρνηση από την πλευρά της «σφυρίζει» αδιάφορα, προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα και, λίγο - πολύ, θεώρησε ότι δεν την αφορούν ... επιχειρηματικά ζητήματα! Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε. Αντώναρος δεν πήρε θέση, λέγοντας ότι δε γνωρίζει το θέμα, ενώ οι κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας περιορίζονταν στην επισήμανση ότι ο πρόεδρος του ΟΤΕ Π. Βουρλούμης εντάχθηκε στο κατηγορητήριο για ... τυπικούς λόγους, ως επικεφαλής του Οργανισμού.