Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Yποτροφίες απο την Cosmote


Αγαπητοί φίλοι,


H COSMOTE για όγδοη συνεχή χρονιά, προκηρύσσει το πρόγραμμα Υποτροφιών της για την Ελληνική Περιφέρεια και απονέμει σε δέκα πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών Α.Ε.Ι. υποτροφίες ύψους 15.000 η καθεμία και Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ η καθεμία.





Για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 οι Υποτροφίες COSMOTE φέτος αφορούν σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από δημόσια σχολεία των νομών Αχαΐας, Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Μαγνησίας, Πρεβέζης, Σάμου και Σερρών. Να σημειωθεί ότι από την έναρξη των Υποτροφιών COSMOTE το 2002 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει απονείμει 71 Υποτροφίες και 152 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, έχοντας καλύψει το 100% της ελληνικής περιφέρειας.


Ως προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών από τους υποψηφίους έχει ορισθεί η 30/10/2009. Για περισσότερες πληροφορίες και την παραλαβή των σχετικών εντύπων (προκήρυξη και αίτηση), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cosmote.gr/scholarships ή να απευθύνονται στο Τμήμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE (τηλ: 210 6177901, εργάσιμες ώρες και ημέρες).


Για τη διευκόλυνση της online επικοινωνίας έχει ιδρυθεί και το Facebook Group ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE στη διεύθυνση http://www.facebook.com/group.php?gid=151746332605