Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΟΤΕ: Απειλή οι νέες συνδέσεις σε HOL-Forthnet


Την πλειοψηφία των νέων συνδέσεων LLU απέσπασε κατά το γ' τρίμηνο του 2009 η Hellas Online και μαζί με την Forthnet παραμένουν η ισχυρή «απειλή» για τον ΟΤΕ.

Αξιοσημείωτη είναι και η πορεία της Cyta Hellas, η οποία δείχνει παρουσιάζει ενίσχυση και βρίσκεται στην 5η θέση ανάμεσα στους εναλλακτικούς παρόχους.

Με τον ΟΤΕ να «μετράει» πλέον απώλειες περίπου 900.000 πελατών, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά, είναι ιδιαίτερα έντονος. Ιδιαίτερα στις δυο πρώτες θέσεις, οι συσχετισμοί φαίνεται ότι αλλάζουν καθώς η HOL μειώνει

αισθητά την διαφορά της από την Forthnet.

Στο γ' τρίμηνο η πρώτη απέσπασε περίπου 33.000 νέες συνδέσεις κλείνοντας την ψαλίδα από την Forthnet που ήρθε δεύτερη στις νέες συνδέσεις με περίπου 19.000, σε σύνολο 60.000 νέων συνδέσεων.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι οι απώλειες για τον ΟΤΕ ήταν σημαντικά μικρότερες στο γ' τρίμηνο από τα δυο προηγούμενα, όπου ο οργανισμός βρέθηκε να χάνει ακόμα και 100.000 νέες συνδέσεις LLU.

Σε ότι αφορά την Cyta Hellas, η εταιρεία προσέθεσε περίπου 10.000 νέους συνδρομητές στο εξεταζόμενο διάστημα αγγίζοντας τις 35.000 νέες συνδέσεις.

Απ' την άλλη πλευρά η Tellas, παρουσίασε ισχνά αποτελέσματα με μόλις 4.000 νέες συνδέσεις, ενώ μείωση παρουσίασαν οι On και η Vivodi.

Πρώτη στην λίστα των εταιρειών παραμένει η Forthnet με περίπου 276.000 ενεργές συνδέσεις LLU, με την hellas online να βρίσκεται στις 248.000. Από απόσταση ακολουθεί η Tellas με 182.000 ενεργές συνδέσεις, ενώ στην τέταρτη θέση είναι η On Telecoms με 104.000 ενεργές συνδέσεις. Η Vivodi βρίσκεται πλέον στην 6η θέση μετά την ενίσχυση της Cyta Hellas.


http://www.euro2day.gr/article/548934/ArticleDetails.aspx