Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Εξεταστική για Γερμανό


Του Γιάννη Κουρτάκη
Στην συλλογή υπογραφών για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει (και) την υπόθεση της εξαγοράς του Γερμανού από την Cosmote, προχωρά το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του axiaplus.gr ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, έχει ήδη συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των υπογραφών, γεγονός που θα επιτρέψει στο ΠΑΣΟΚ να καταθέσει άμεσα και την συγκεκριμένη πρόταση.
Στη κυβέρνηση θεωρούν ότι...



είναι αναγκαιότητα να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συγκεκριμένη αγοροπωλησία, εκτιμώντας ότι υπάρχουν πολλά κενά. Η συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Γερμανός θα είναι η τέταρτη, αφού ήδη έχει κατατεθεί αίτημα από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει γίνει δεκτό και από την Ν.Δ. για την συγκρότηση Εξεταστικών που θα διερευνήσουν τις υποθέσεις του Βατοπεδίου, του Χρηματιστηρίου, της Siemens και τον δομημένων ομολόγων.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε την στάση που θα κρατήσουν τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΚΚΕ στην περίπτωση που το κυβερνών κόμμα θα καταθέσει την σχετική πρόταση. Πάντως, δεν είναι τυχαίο ότι στην συλλογή υπογραφών προΐσταται ο κ. Πάγκαλος. Απεναντίας, η παρουσία του σηματοδοτεί την συνέπεια μεταξύ των προεκλογικών λόγων και των μετεκλογικών πράξεων.

Ως γνωστόν ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε πρωτοστατήσει στην κριτική σχετικά με την υπόθεση του Γερμανού. Οι κατά καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του είχαν προκαλέσει την αντίδραση του ΚΚΕ.

Πηγή http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=159036&nt=108&lang=1