Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Cyta: Και επίσημα... στη Θεσσαλονίκη


Την είσοδο της στην αγορά της Θεσσαλονίκης επισημοποίησε η Cyta Ελλάδος, η οποία ήδη από τον Νοέμβριο έχει αποκτήσει εμπορική παρουσία στη συμπρωτεύουσα. Με αφορμή την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην πόλη, η εταιρεία πραγματοποίησε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, επίσημη δεξίωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου κ. Χρήστος Πατσαλίδης, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της Θεσσαλονίκης.


Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η γνωστή δημοσιογράφος, κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η έναρξη εμπορικής δραστηριότητας της Cyta στην Ελλάδα μόλις ένα χρόνο πριν, στηρίχθηκε στην ανάληψη του έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας με σκοπό την τόνωση της ζήτησης ευρυζωνικών υπηρεσιών και τη διάδοσή τους στην ελληνική περιφέρεια. Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς το παραπάνω έργο, η εταιρεία επεκτείνει τώρα τη δράση της και στα μεγάλα αστικά κέντρα, επιλέγοντας συνειδητά τη Θεσσαλονίκη -το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας- ως τον πρώτο μεγάλο σταθμό ενόψει της σταδιακής πανελλαδικής της επέκτασης. Ήδη, το ιδιόκτητο οπτικό δίκτυο υπερβαίνει σε μήκος τα 1600 χλμ. ενώ την υψηλή αποδοχή του κοινού στις περιοχές δραστηριοποίησης επιβεβαιώνει ο αριθμός των πελατών που ξεπερνά σήμερα τους 45.000. Η επένδυση της Cyta στην Ελλάδα υπερβαίνει τα 65 εκατ. ευρώ, γεγονός που υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του εγχειρήματος της μητρικής στη χώρα. H Cyta εισέρχεται στην αγορά της Θεσσαλονίκης, με παρουσία, αρχικά, στα 12 σημαντικότερα κέντρα του Νομού, φροντίζοντας να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικής πρόσβασης. Με αφορμή την έναρξη εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη αλλά και τη συμπλήρωση ενός έτους επιτυχημένης εμπορικής λειτουργίας, ξεκίνησε πρόσφατα και το λανσάρισμα ενός νέου πρωτοποριακού προϊόντος της εταιρείας, προσαρμόσιμου στις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη, το οποίο προσφέρεται ήδη στους κατοίκους όλων των περιοχών με ιδιόκτητο δίκτυο, συνοδευόμενο από μία μοναδική προσφορά.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει ήδη βρει τον χώρο που θα στεγάσει το πρώτο κατάστημα Cyta στην Θεσσαλονίκη, σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πόλης (γωνία Μητροπόλεως & Κομνηνών). Στη σημαντική επένδυση της Cyta στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο κ. Μιχάλης Αχιλλέως, γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος και ανώτερος διευθυντής της Cyta Κύπρου, ο οποίος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Την εμπειρία που αποκτήσαμε στην ελληνική αγορά την αξιοποιούμε σήμερα προς όφελος των Θεσσαλονικιών και όλων των Ελλήνων. Πιστεύουμε ότι η τακτική μας να αντιμετωπίζουμε τον πελάτη με ειλικρίνεια, η επένδυση μας στη διατήρηση της σχέσης μαζί του και μετά την πώληση και οι εντατικές προσπάθειες για συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών θα πείσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης να μας εμπιστευθεί. Έχουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό και αυτή η διαφοροποίηση πιστεύουμε ότι έχει αρχίσει να περνά και στη συνείδηση του κοινού, το οποίο ήδη μας τιμά με την προτίμησή του». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αντίστοιχους χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο κ. Στάθης Κιττής, διευθύνων σύμβουλος της Cyta όσο και ο κ. Φώτης Σαββίδης, διευθύνων σύμβουλος της Cyta Ελλάδος και ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Cyta Kύπρου. Και οι δυο στάθηκαν στο βαθύ αίσθημα ευθύνης και την ευαισθησία της εταιρείας απέναντι στον πελάτη, στην τεχνογνωσία και τις αξίες της μητρικής Cyta και στην αυστηρή προσήλωσή της σε ανώτερες προδιαγραφές.

Πηγή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259406