Σκοπός του blog είναι οι αλήθειες για αυτά που συζητάμε τόσο καιρό μεταξύ μας και μας προβληματίζουν.
Επίσης όσοι επιθυμείτε να δημοσιευθεί κάποιο δικό σας κείμενο,μαρτυρία ή ντοκουμέντο μπορείτε να το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση.
Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στέλνετε τα email σας και τις παρατηρήσεις σας στο amoirakagem@gmail.com

Δείτε ΕΔΩ το blog της Ένωσης συνεργατών των εταιριών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ" και "COSMOTE Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε."

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

H Ημέρα των περιέργων συμπτώσεων ....χωρίς ενημέρωση!


Σήμερα που είχαμε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων ,είχαμε δύο σοβαρά θέμα που αν ήταν μια κανονική μέρα στο τομέα της ενημέρωσης θα είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και θα είχαν κυριαρχήσει άλλα όχι επισκιάσει την άλλη ειδησιογραφία....

Η πρώτη είναι πολύ ανθρώπινη...με πολιτικό σασπένς . Ενας 28 χρονος συνεργάτης του υπουργού Χρυσοχοίδη ....πέφτει απο τον 7ο όροφο του υπουργείο ! Ταυτόχρονα τυγχάνει να είναι και γιός εισαγγελέα επίσης με υπερβολική δημοσιότητα λόγω των υποθέσεων που είχε χειριστεί με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις! ( Υποκλοπές Vodafone)Σήμερα που είχαμε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων ,είχαμε δύο σοβαρά θέμα που αν ήταν μια κανονική μέρα στο τομέα της ενημέρωσης θα είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και θα είχαν κυριαρχήσει άλλα όχι επισκιάσει την άλλη ειδησιογραφία....

Η πρώτη είναι πολύ ανθρώπινη...με πολιτικό σασπένς . Ενας 28 χρονος συνεργάτης του υπουργού Χρυσοχοίδη ....πέφτει απο τον 7ο όροφο του υπουργείο ! Ταυτόχρονα τυγχάνει να είναι και γιός εισαγγελέα επίσης με υπερβολική δημοσιότητα λόγω των υποθέσεων που είχε χειριστεί με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις! ( Υποκλοπές Vodafone)Φαίνεται να στάθηκε τυχερός και απο τις πληροφορίες που υπάρχουν μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά και ενδεχόμενα προβλήματα στην σωματική τους ακεραιότητα...Και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τον καθένα...

Απ την άλλη όμως έχουμε μια σειρά απο διαρροές φήμες, τι οδήγησε το νέο αυτό άνθρωπο να "σαλτάρει" απο τον 7ο όροφο του υπουργείου . Αιτία ήταν το πτυχίο που δεν είχε πάρει απο την νομική, λένε ή φήμες ,αλλά είχε ωστόσο σχέση η παρουσία του στον υπουργό και το υπουργείο με τις νομικές συμβουλές!

Το "ψέμα" στους γονείς τους ...το σημείωμα που άφησε ...αλλά και ο χώρος που αποφάσισε να πραγματοποίησει το απονενοημένο διάβημα!

Ολα αυτά δεν πείθουν ...και δείχνουν οτι η συσκότιση σε τέτοιες υποθέσεις είναι το πρώτο μέλημα και απο τις επιπτώσεις στον ίδιο τον άνθρωπο!

Αλλά σε καμιά περίπτωση μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα ..Δηλαδή την υπόθεση Ζαχόπουλου....γιατί γίνονται και τέτοιες συγκρίσεις!

Ομως το θέμα θέλει ψάξιμο, γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο απλή και ανθρώπινη ιστορία!

Άλλα και το άλλο θέμα που επίσης έσκασε σήμερα είναι πάλι παράπλευρο προς το ίδιο υπουργείο!

Γιος αστυνομικού και η 19 χρονη φίλη του ...δέχονται επίθεση σε περιοχή της Βουλιαγμένης ...Το αυτοκίνητο καίγεται ...η κοπέλα απήχθει και βρίσκεται το μεσημέρι μετά απο τηλεφώνημα που κάνει η ίδια στους γονείς της!

Τι να πει κανείς, τι να υποθέσει...συμπτώσεις!
Ελλαδα είμαστε! Η χώρα του απρόβλεπτου...και του όλως τυχαία!